Van alles, en nog wat…

15/08/2010 § Een reactie plaatsen


Omdat het zondag is, de winkels dicht zijn en het buiten regent. Kortom, een perfecte dag om op te ruimen, tv te kijken, schoon te maken…ja, een dag om niks écht spannends uit te voeren dus. Toch kwam ik via twitter nog wel wat aardigs tegen. Het heeft voor de verandering helemaal niks met journalistiek te maken, ja of wel…het ligt eraan hoe je het ziet (journalistiek is nu eenmaal een onderdeel van het leven). Het gaat over alles (het item heet niet voor niks ‘Stephen Fry on everything’).

De Britse komiek Stephen Fry (ik las het boek ‘Stephen Fry in America’ van hem, zie ook ‘Bas leest’, vertelt over zijn visie over het leven, en een aantal aspecten. Het is verdeeld over vier Youtube filmpjes, waarbij de laatste onder meer gaat over een ‘web 2.0 fenomeen’ namelijk: interactiviteit, het direct kunnen reageren van iedereen op ieder bericht.

Hieronder de Youtube filmpjes, voor degene die niet van filmpjes houden (ik moet de eerste nog tegenkomen), onder de filmpjes heb ik ook nog een gemonteerde audioversie van de vier filmpjes gemaakt (een 31 minuten durende monoloog van Fry).

Getagd: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Van alles, en nog wat… voor De wereld van Bas.

Meta

%d bloggers liken dit: